Пречиствателни станции за къщи BioCleaner®

България, София град, гр. София
Публикувана повече от 5 месеца
ID #897
Попитай за цена
Състояние: Ново
Видове обяви: Продава
Пречиствателни станции за къщи BioCleaner®
България, София град, гр. София,
Публикувана повече от 5 месеца

Описание

Пречиствателни станции BioCleaner® са ново поколение биологични пречиствателни съоръжения, разработени от чешки учени и доказали се вече като най-удачното решение. Те могат да бъдат поставяни както под Земята, така и над земното ниво, дори в самите къщи. Управляват се от електронен чип и имат 6 програми на работа в зависимост от натоварването на съоръжението и броя хора, които я ползват.
За разлика от други пречиствателни станции, BioCleaner® работят ефективно както при минимално така и при максимално натоварвяне с отпадни води. Дори известно време никой да не живее в къщата, процесът на пречистване се запазва и не се налага след това да се активира чрез консумативи, бактерии или активни утайки от други пречиствателни станции. Със самото вливане на отпадни води, процесът стартира автоматично, тъй като в самата технология участват микроорганизми, които са част от нормалната човешка флора.
Пречиствателни станции BioCleaner® са модулни и се произвеждат в Република Чехия. Доставят се в напълно напълно завършен вид и се инсталират от оторизирани специалисти на представителя за България Ейч Джи Енд Сонс ЕООД.• Address: гр.София кв.Лозенец бул.“Черни връх“41
• Phone: 0886772566 0884179550
• Website: http://hg-sons.com/


 

Свържи се с продавача

  Фирми
  Регистриран на 8. Aug 2020
  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да пишете на рекламодателя.

  Коментари

  Въпрос? Нуждаете се от повече информация? Искате да зададете въпрос? Добавяне на нов коментар ... Първо трябва да влезете.
  Задавайте въпроси, свързани само с този списък.
  Коментарите се модерират.
  Попитай за цена

  Информация за продавача

  0.0
  Не на линия 
  Фирми
  Регистриран на 08/08/2020

  Местоположение на обявата

  България, София град, гр. София
  Http://hg-sons.com/
  Фирмата обслужва цяла България