• Rentalbg
  • Мобилен:0897861591

Последни артикули на продавача

Артикулираща вишка 18м под наем
Артикулираща вишка 18м под наем
75.00 лв.
Влагоуловител под наем
Влагоуловител под наем
48.00 лв.
Заваръчен генератор под наем
Заваръчен генератор под наем
72.00 лв.
Вишка 7,7м под наем
Вишка 7,7м под наем
25.00 лв.
Ръчен фугорез под наем
Ръчен фугорез под наем
45.00 лв.
Моторен свредел под наем
Моторен свредел под наем
35.00 лв.
Артикулираща вишка 16м под наем
Артикулираща вишка 16м под наем
70.00 лв.
Водоструйка под наем Водоструйка под наем
Водоструйка под наем
40.00 лв.
Дизелов генератор 32kW под наем
Дизелов генератор 32kW под наем
75.00 лв.
Фреза за бетон под наем
Фреза за бетон под наем
80.00 лв.