Професионална SEO оптимизация

България, Бургас, гр. Бургас
Последна актуализация повече от 7 месеца
ID #48
1 снимка
Попитай за цена
Професионална SEO оптимизация
България, Бургас, гр. Бургас,
Редактирана повече от 7 месеца

Описание

SEO оптимизацията (СЕО оптимизацията) е метод на дигиталния маркетинг, който представлява процесът на подобрение на даден сайт, допринасящ за по-доброто му класиране при търсене на специфични ключови думи в търсачките. Това от своя страна ще генерира повече трафик на сайта и потенциални клиенти за Вашия бизнес.

Всяка голяма търсачка като Google, Bing и Yahoo предоставя списък с уебсайтове, за които се счита, че най-добре отговарят на заявката на потребител за търсене. Тези списъци се наричат резултати от търсенето. В рамките на тези резултати от търсенето ще намерите платени обяви, но по-голямата част от резултатите са съставени от т.нар. Органични обяви. Органичните резултати са безплатните обяви, които търсачките са намерили чрез своя анализ за най-подходящи за заявката на потребителя.

Да бъдете изброени в горната част на органичните обяви е в основата на причината защо SEO оптимизация на сайтове да е толкова важна. Понастоящем органичните резултати получават значително по-голям дял от трафика в сравнение с платените реклами. Така че, ако вашият бизнес не се намира в органичните обяви Вие ще пропуснете голям процент от потребителския пазар.

 

Свържи се с продавача

  Фирми
  Регистриран на 21. Feb 2020
  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да пишете на рекламодателя.

  Коментари

  Въпрос? Нуждаете се от повече информация? Искате да зададете въпрос? Добавяне на нов коментар ... Първо трябва да влезете.
  Задавайте въпроси, свързани само с този списък.
  Коментарите се модерират.
  Попитай за цена

  Информация за продавача

  0.0
  Не на линия 
  Фирми
  Регистриран на 21/02/2020

  Местоположение на обявата

  България, Бургас, гр. Бургас
  Бургас